LEKKERGOINGS MEDIA
02

about

an allround creative freelancer
from Breda - in Holland The Netherlands!

Hey, ik ben Nichal.
Lekkergoings sinds 2014!

Niets is te gek, the sky is the limit.
Én.. met creativiteit, scoor je altijd 😜

Er was eens een jongeman met heel veel stuiterdrang.
Eentje met liefde voor digitale media en alles wat hier verwant aan is. Born in the 90s, dus opgegroeid met flippo’s, Free Record Shop, Limewire, Hyves, MSN, Superdudes, Kenan & Kel, Tamagotchi, Beyblades, dirty house, Dragonball Z, Cartoon Network, Bubbling Beats, The Box, TMF en Pokémon.

Als hooggevoelige adhd’er gaat mijn brein soms helemaal los en creatieve uitspattingen zijn part of the game. Hersenspinsels vliegen je om de oren, maar je weet dat niets onmogelijk is in het leven. Een eigen party blog opstarten met als main goal om gratis naar toffe feestjes te kunnen… of naar de Huishoudbeurs, omdat het kan. 

Met die mindset begon ik in 2011 met Stuiterbeesten, een jongerenweblog die uitgroeide tot een volwaardige feestjesfabriek. De juiste mensen met elkaar weten te verbinden met als doel om samen nog veel mooiere en grotere dingen te kunnen bereiken. Dat allemaal in Roosendaal, niet de eerste stad waar je aan denkt als je op stap wilt gaan met je vrienden.

Ik vond het altijd al leuk om creatief bezig te zijn, ook al was het voor de fun. In 2014 kwam alles in een versnelling en werd alles toch wel even serieus. Geld verdienen met iets wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Samen met mijn toenmalige compagnons behoorde ik tot de 100 ‘meest inspirerende jongeren tot 25 jaar‘ in Nederland!

Ik schreef mezelf in als zzp’er bij de KvK in Amsterdam en
Lekkergoings Media was geboren. Mijn eerste bedrijf!

Lekker goings = lekker gaan.
Positieve vibes en out-of-the-box content.

Op een professioneel niveau actief zijn met mijn creatieve uitspattingen. Just doin’ my thing! Artworks maken, feestjes organiseren, scripties nakijken, blogs schrijven en ondertussen leerde ik nieuwe digitale vaardigheden, om lekker bij de tijd te blijven. Dankzij YouTube hoef ik daar niet eens meer de deur voor uit!

Van alle markten thuis.

Naast Lekkergoings Media bleef ook Stuiterbeesten up and running, maar dan zonder klinkers en vanaf 2014 als dj-act. STTRBSTN groeide uit tot een volwaardige dj-act en in no time stonden we op de grootste festivals. Creativiteit met een rebels randje. De gekste ideetjes ontstonden vanzelf en samen met anderen, net zoals Mi No Lob Dem Paard – s/o naar Art Inc. – en Kruidvat. Viraal gaan x 86!

Ook vanuit andere artiesten en influencers kwamen er steeds meer verzoekjes om ze te helpen, bijvoorbeeld met het maken van remix video’s, viral content, vlog intro’s, gif’jes en de ‘belangrijkste’ vraag ooit – omg hoe komt STTRBSTN aan dat ‘blauwe vinkje’ op FB? 😜

Creatieve klusjes voor andere creatievelingen geven mij meer energie dan een vrachtwagen aan Monster Energy. Dit geldt ook voor influencers, brands of hoe je het ook maar wilt noemen. Ik ben helemaal in mijn element zodra ik op een podium sta, maar ik ga net zo lekker op het mee werken aan toffe ideetjes van anderen. 

2020. Een roerig jaar, maar juist nu is creativiteit harder nodig dan ooit. Lekkergoings Media is ready voor je.

Sharing is caring.