LEKKERGOINGS MEDIA
05

services

'het maximale uit het minimale halen
is minimaal wat je maximaal kunt doen.'

Ik help je mee met het maken van jouw content online! Nieuwe video online op YouTube maar nog geen intro en endboard? Jaloers op de gif’jes van je favoriete dj-collega?
Creatin’ your content with love 💘

Tekenen was vroeger op school altijd mijn favoriete vak, op de pauze na. Het begon zelfs daarvoor al met kleurplaten, maar binnen de lijntjes tekenen voelt lastig als je out-of-the-box denkt en leeft. Voor een nieuw logo, branding, huisstijl en artwork zit je bij mij goed! ☺

Een eigen website is tegelijkertijd je digitale visitekaartje. Heb jij de ballen verstand van WordPress en HTML en wil je gewoon een mooie website die zowel op je laptop als iPhone en/of iPad werkt?
Let’s make it happen! 💻

Vlogs in elkaar zetten is leuk, maar tijdrovend. Bespaar jezelf veel tijd en moeite, want ik maak graag jouw intro, endboard en andere losse video assets. Of wil je als muzikant een video bij je nieuwe track, zodat je die kunt delen in je story?
Alles is bespreekbaar! 📹

In 2011 begon ik met het organiseren naar events organiseren omdat er vraag naar was onder de jeugd. Nu in 2020 ligt de focus op toffe out-of-the-box feestjes die wél toegestaan zijn binnen de coronaregeltjes.
Ik denk graag met je mee 🥳

Schrijven is mijn passie. Ik tover met woordjes en zinnetjes en dat ook nog eens op een professioneel niveau. Ik haal elke fout uit je scriptie en ook schrijf ik SEO-geschikte teksten over koetjes en kalfjes, want dat is mijn superkracht als copywriter. Wel zo prettig ✍